Kontakta oss:

RamSyd
Cigarrvägen 13
Hökarängen

Öppettider

Tisdagar 13.00 - 18.30
Onsdagar  13.00 - 18.30
Torsdagar 13.00 - 18.30
Fredagar  13.00 - 18.30
Lördagar  10.00 - 14.00

Välkommen!

Bengt Karlsson
mobil: 070 5208000

 

 

 

 

 

Nyheter & erbjudanden:

Här presenterar vi nyheter om oss och sånt som är av intresse i rambranschen. Här kan du även ta del av en del jobb som vi har utfört. Om du har tur så kanske det även här kommer en och annan inbjudan till verkstan, som du inte kan tacka nej till. Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår facebooksida och gillar den riktigt mycket :-).

Vår Facebook-sida hittar du här>>>

 

 

Vänner! Nu har vi utökat vår service. RamSyd levererar nu hem din inramade tavla utan kostnad. Vår Land Rover klarar alltid leveransen

Vänner & kunder! Lördagen den 26 Januari är jag på uppdrag på annan ort. Så därför har vi stängt! Men sen har vi öppet som vanligt igen.

Vänner & kunder! Imorgon Fredagen den 18/10 är jag på uppdrag på annan ort. Så därför har vi stängt! Men sen har vi öppet som vanligt igen.

Vänner & kunder! Imorgon Lördagen den 7/4 är en stor stolt dag för oss att fira. Det är nu 25 år sedan Bengt & Mimi gifte sig. Så därför har vi stängt!

En inramad spik, 10 tum. Mannen som håller i den är Lasse på Järnman i Hökarängen, en legend...

Vänner! Vad kul det var att få vi fick förtroendet att göra ett pussel till en tavla. Se så fint det blev.

Vänner, här utför vi personliga och noggranna inramningar. Vi har massor av ramlister att välja bland, med mera...  Läs mer på vår annons!

Och... dela gärna!!! :-)

Vänner! Ni har väl inte missat att vi även ramar in tavlor av stora format...

Nu är öppettiderna åter som de var innan påsk. Välkomna!

Ja, vi har öppet men något påskananpassat...