Kontakta oss:

RamSyd
Cigarrvägen 13
Hökarängen

       SEMESTER

Åter måndagen 10/8

     Välkomna då!

    Bengt Karlsson
       070 5208000

 

Nyheter & erbjudanden:

Här presenterar vi nyheter om oss och sånt som är av intresse i rambranschen. Här kan du även ta del av en del jobb som vi har utfört. Om du har tur så kanske det även här kommer en och annan inbjudan till verkstan, som du inte kan tacka nej till. Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår facebooksida och gillar den riktigt mycket :-).

Vår Facebook-sida hittar du här>>>

 

 

Kunder, vänner och andra vi känner! Nu tar vi semester och hälsar därför er alla en riktigt trevlig sommar. Vi öppnar åter 10:e augusti. Välkommen då!

Kunder, grannar & andra vänner! Vi passar här på att hälsa er en riktigt Glad Påsk...

Vänner! Alfred Nobels Fredspris blev 1988 tilldelat FN:s fredsbevarande styrkor. Jag fick medalj och diplom för mina två år som FN-soldat. Jag ramade naturligtvis in diplomet. Så här blev det.

Vänner! nu har vi Fotografier singerade av fotografen Pelle Piano samt posters signerade av Katja Crafoord till försäljning är hos Ramsyd.  Även annan konst...

Vänner! Vi passar här på och önskar er en riktigt trevlig Midsommar samtidigt som vi annonserar att vi nu tar SEMESTER och öppnar åter 16:e juli.

Gott folk! Nu är det sommarens öppettider som gäller på Ramsyd.
Tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar öppet mellan 13.00-17.30. Lördagar, söndagar och måndagar stängt. Detta gäller till och med 10/8.
Ha det gott i sommar!

Vänner! Nu har vi utökat vår service. RamSyd levererar nu hem din inramade tavla utan kostnad. Vår Land Rover klarar alltid leveransen

Vänner & kunder! Lördagen den 26 Januari är jag på uppdrag på annan ort. Så därför har vi stängt! Men sen har vi öppet som vanligt igen.

Vänner & kunder! Imorgon Fredagen den 18/10 är jag på uppdrag på annan ort. Så därför har vi stängt! Men sen har vi öppet som vanligt igen.

Vänner & kunder! Imorgon Lördagen den 7/4 är en stor stolt dag för oss att fira. Det är nu 25 år sedan Bengt & Mimi gifte sig. Så därför har vi stängt!