Kontakta oss:

RamSyd
Cigarrvägen 13
Hökarängen

Öppettider:

Vardagar 13.00-17.30

Lördagar 10.00-14.00

Välkomna!

Bengt Karlsson

070 5208000

   
 
 
   
 
 
   
   
    

 

 

 

 

Nyheter & erbjudanden:

Här presenterar vi nyheter om oss och sånt som är av intresse i rambranschen. Här kan du även ta del av en del jobb som vi har utfört. Om du har tur så kanske det även här kommer en och annan inbjudan till verkstan, som du inte kan tacka nej till. Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår facebooksida och gillar den riktigt mycket :-).

Vår Facebook-sida hittar du här>>>

 

 

Vänner! Vi passar här på och önskar er en riktigt trevlig Midsommar samtidigt som vi annonserar att vi nu tar SEMESTER och öppnar åter 16:e juli.

Gott folk! Nu är det sommarens öppettider som gäller på Ramsyd.
Tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar öppet mellan 13.00-17.30. Lördagar, söndagar och måndagar stängt. Detta gäller till och med 10/8.
Ha det gott i sommar!

Vänner! Nu har vi utökat vår service. RamSyd levererar nu hem din inramade tavla utan kostnad. Vår Land Rover klarar alltid leveransen

Vänner & kunder! Lördagen den 26 Januari är jag på uppdrag på annan ort. Så därför har vi stängt! Men sen har vi öppet som vanligt igen.

Vänner & kunder! Imorgon Fredagen den 18/10 är jag på uppdrag på annan ort. Så därför har vi stängt! Men sen har vi öppet som vanligt igen.

Vänner & kunder! Imorgon Lördagen den 7/4 är en stor stolt dag för oss att fira. Det är nu 25 år sedan Bengt & Mimi gifte sig. Så därför har vi stängt!

En inramad spik, 10 tum. Mannen som håller i den är Lasse på Järnman i Hökarängen, en legend...

Vänner! Vad kul det var att få vi fick förtroendet att göra ett pussel till en tavla. Se så fint det blev.

Vänner, här utför vi personliga och noggranna inramningar. Vi har massor av ramlister att välja bland, med mera...  Läs mer på vår annons!

Och... dela gärna!!! :-)

Vänner! Ni har väl inte missat att vi även ramar in tavlor av stora format...